MERCER ISLAND HIGH SCHOOL FIRST WEEK SCHEDULE						
Monday 8/28	Tuesday 8/29	Wednesday 8/30	Thursday 8/31		Friday 9/1	
No School	No School	Orientation 9th Grade	1st 8:00-8:50 (50 minutes)		1st 8:00-8:50 (50 minutes)	
		8:00-11:00 NEW 10th-12th Grade 9:00-11:00	2nd 8:55-9:45 (50 minutes)		2nd 8:55-9:45 (50 minutes)	
		11:00-11:30 Lunch Leaders & New	3rd 9:50-10:45 (55 minutes) 4th 10:50-11:40 (50 minutes)		3rd 9:50-10:45 (55 minutes)	
		Students 11:35-11:55 Islander Hour ALL STUDENTS			4th 10:50-11:40 (50 minutes)	
		Period 1 12:00-12:20 (20 minutes)				
		Period 2 12:25-12:45 (20 minutes)	(35 minutes) 11:45-1	5th A 11:45-12:35 (50 minutes)	(JJ IIIIIIules	
		Period 3 12:50-1:10 (20 minutes)	5th B 12:20-1:10 (50 minutes)	2nd Lunch 12:35-1:10	5th B 12:20-1:10 (50 minutes)	2nd Lunch 12:35-1:10
		Period 4 1:15-1:35 (20 minutes)		(35 minutes)		(35 minutes)
		Period 5 1:40-2:00 (20 minutes) Period 6	6th 1:15-2:05 (50 minutes) 7th 2:10-3:00 (50 minutes)		6th 1:15-2:05 (50 minutes) 7th 2:10-3:00 (50 minutes)	
		2:05-2:25 (20 minutes) Period 7				
		2:30-2:50 (20 minutes) Connections 2:50-3:05				